• RH Marine Group | oktober 2015

    Overname van Imtech Marine afgerond

    Europese Commissie keurt overname goed.

    Rotterdam – De overname van Imtech Marine door Pon Holdings en Parcom Capital is voltooid. De Europese Commissie heeft de overname van de toonaangevende leverancier van scheepsdiensten goedgekeurd. Imtech Marine zal onafhankelijk blijven werken en in de volgende periode op zijn groeiambities blijven focussen.

    René ten Brinke, CEO van Imtech Marine: “Nu de overname rond is, begint een nieuw tijdperk voor Imtech Marine. In de volgende jaren zullen wij onze leiderspositie in de maritieme sector versterken, met een specifieke focus op onze klanten, werknemers en leveranciers. Bij deze nieuwe start hoort een nieuwe naam, die we op 5 november tijdens de maritieme beurs Europort in Rotterdam zullen bekendmaken.”

    Imtech Marine is een toonaangevend bedrijf op de mondiale maritieme markt. Het werkt als een full-service leverancier en systeemintegrator van op maat gemaakte, innovatieve en duurzame technologische oplossingen voor het volledige schip. Meer dan 900 van de bijna 2.500 werknemers van het bedrijf zijn in Nederland gevestigd. Ruim 85 kantoren in 30 landen volgen de strategische scheepvaartroutes en liggen dicht bij de centra van de scheepsbouw.