• STAR Group | oktober 2018

  Overname van Sentijn bv door STAR Group

  Moerdijk, Nederland, oktober 2018 – STAR Group neemt op 4 oktober 2018 Sentijn Engineering bv over.

  STAR Group is een marktleider in technische professionele diensten in het domein van consulting, personeelsvoorziening/delegatie en rekrutering & selectie, met een jaaromzet van ongeveer € 170 miljoen. Sentijn zal als een afzonderlijke businessunit van STAR Group blijven werken. Dankzij de bijkomende kennis en expertise van STAR Group zal het zijn kwaliteit en dienstverlening uitbreiden en verder optimaliseren. De raad blijft behouden en de samenwerking met de ingenieurs en klanten verandert niet.

  Diversificatiestrategie

  De overname is de volgende stap in de diversificatiestrategie van STAR, dat op verschillende industriële markten een ruime waaier van technische/gespecialiseerde diensten en projectondersteuning wil aanbieden. Deze strategische overname zal STAR Group een meer prominente positie in de sector van de bouw en infrastructuur verschaffen.

  Internationale groei en ontwikkeling

  STAR focust op Nederland, België en Duitsland. “Een belangrijke reden voor onze groei is dat wij onze werknemers kansen willen blijven bieden om zich in hun specialiteit te ontwikkelen, door in heel de technische sector verder te diversifiëren. Wij groeien niet alleen, maar focussen ook op de doorlopende ontwikkeling van de kwaliteit van onze diensten en het zoeken naar innovatieve ideeën en projecten om het werk aantrekkelijker te maken voor de specialisten, en onze processen efficiënter te organiseren voor onze klanten”, zegt Sil Hoeve, CEO van STAR Group.