• GoodHabitz | december 2016

  Parcom Capital verwerft een aandeel in GoodHabitz

  Parcom Capital heeft recentelijk een beduidend belang genomen in GoodHabitz en bovendien kapitaal in het bedrijf geïnjecteerd voor zijn internationale groei. GoodHabitz is een toonaangevende leverancier van online onderwijs in Nederland, met een bereik van bijna één miljoen gebruikers.

  Onlangs heeft GoodHabitz een vestiging in Duitsland geopend. Robert van der Wallen (de stichter van BrandLoyalty) speelde een prominente rol in de realisatie van dit partnership tussen de twee bedrijven. Van der Wallen krijgt een zitje in de raad van toezicht van GoodHabitz.

  Robert van der Wallen, co-investeerder bij Parcom Capital: “Ik ben enthousiast over deze investeringsopportuniteit. Het is een beproefd bedrijfsmodel, gecombineerd met een jonge, unieke cultuur en gemotiveerde mensen. Ik kijk ernaar uit om al mijn revelante ervaring als ondernemer met GoodHabitz te delen.”

  Meer dan zomaar een financiële transactie

  Maarten Franken, managing director bij GoodHabitz: “GoodHabitz zal dankzij dit partnerschip met Parcom Capital zijn leiderspositie verder kunnen versterken. Naast de financiële bijdrage van Parcom Capital zullen wij immens veel voordeel doen met de enorme expertise die Parcom Capital en Robert van der Wallen inbrengen. Hun ervaring zal ons helpen om onze bedrijfsactiviteiten ten volle te optimaliseren. Na onze succesvolle intrede op de Duitse markt willen wij weldra uitbreiden naar de Belgische, Britse en Franse markt. Uiteindelijk verwachten wij de Europese leider in de sector van het online onderwijs te worden.”

  Onder de indruk

  Ad Notenboom van Parcom Capital: “Wij zijn erg onder indruk van het managementteam en de stichters van GoodHabitz, die een snel groeiende en toonaangevende leverancier van online opleidingen hebben opgebouwd. GoodHabitz heeft alle potentiële ingrediënten voor een snelle groei in Nederland en het buitenland. GoodHabitz onderscheidt zich van zijn concurrenten met zijn unieke interne contentcreatie en zijn eenvoudige, schaalbare businessvoorstel. Wij kijken uit naar de samenwerking met dit buitengewoon gemotiveerde team en verwachten een versnelde groei in de nabije toekomst.”