• MGG Group | februari 2017

    Parcom Capital verwerft MGG Group

    Parcom Capital heeft vandaag de verwerving bekendgemaakt van een meerderheidsbelang in MGG Group, een moderne, hoogwaardige fabrikant van geavanceerde aluminium gietstukken en subassemblages.

    MGG Group levert diverse gegoten assemblages voor commerciële voertuigen, warmtewisselaars en verscheidene andere toepassingen. Het management van het bedrijf zal samen met Parcom Capital investeren. De onderneming genereert momenteel een jaaromzet van ongeveer 100 miljoen euro.

    Bart‐Jan van den Boogaart, CEO van MGG Holding, geeft commentaar: “De komst van Parcom als onze nieuwe meerderheidsaandeelhouder geeft MGG de kans om verder te investeren in de expansie van onze activiteiten. OEM-klanten verwachten van hun huidige en toekomstige partners een ruim gamma van capaciteiten en een diepgaande kennis van de productieprocessen. Met de hulp van Parcom zullen wij hen nog beter kunnen dienen met de oplossingen die ze nodig hebben voor hun succes. Het management en het personeel kijken uit naar de nieuwe uitdagingen en opportuniteiten.”

    Gijs Vuursteen, partner bij Parcom Capital, is blij met de investering in MGG. Vuursteen: “Wij zijn onder de indruk van de manier waarop het managementteam van MGG zijn leidende marktpositie ontwikkelt als een innovatieve, kwaliteitsvolle partner van een eersterangs klantenbasis. Parcom zal het team actief steunen bij de verdere ontwikkeling van het potentieel van MGG.”