• Simpel | december 2020

  Verkoop van Simpel aan
  T-Mobile is afgerond

  Simpel is vanaf vandaag officieel onderdeel van T-Mobile Nederland. Daardoor is T-Mobile nu met 6,7 miljoen mobiele klanten de grootste mobiele provider in Nederland. Voor klanten van Simpel verandert er niets. Simpel heeft circa 1 miljoen klanten, die al jarenlang gebruikmaken van het best geteste netwerk van Nederland. Via dit netwerk wordt meer dan 50% van het totale mobiele dataverkeer in Nederland verwerkt.

  Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile Nederland: “In de mobiele markt maken we met deze overname een belangrijke stap. Maar, ook als grootste mobiele speler zetten we onze marktstrategie als uitdager door. Klanten mogen van ons blijven verwachten dat we scherp blijven concurreren in alle marktsegmenten en op alle fronten. Op vast internet zijn we zeker nog niet waar we willen zijn. Ons volgende doel is deze markt opschudden.”

  Luisteren naar consumenten
  Om op vast internet een grote rol te kunnen spelen is T-Mobile al eerder gekomen met een scherp aanbod voor combinatie abonnementen (mobiel & vast). Daarnaast wil T-Mobile op meer plekken in Nederland voor iedereen toegankelijk glasvezel aanbieden. Abildgaard: “Precies zoals we in de mobiele markt hebben gedaan, zullen wij ook de vaste markt uitdagen en openbreken. Daarbij luisteren we vooral heel goed naar wat consumenten willen. We blijven de markt uitdagen tot we iedereen in Nederland toegang kunnen bieden tot supersnel internet.”