• Waar staan wij voor

    Wij zijn een Nederlandse investeringsmaatschappij. Wij helpen ondernemers en management teams bij het realiseren van hun ambities. Wij zien het potentieel. Vol overgave zetten wij ons elke dag in om deze ondernemingen te begeleiden in fases van duurzame groei of transformatie. Dat is wat ons drijft. Lees verder

    Wij geloven in ‘constructief’ uitdagen

    Bekijk animatie

    Wij zien kansen, (h)erkennen ondernemerschap en combineren grondige en gedegen analyse met pragmatische en creatieve oplossingen. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij zijn er van overtuigd dat mensen het verschil maken en staan ‘hands-by’ naast onze management teams. Ook als het even tegenzit. Wij fungeren als een klankbord voor management, met oprechte interesse in wat hen en hun teams beweegt. Wij geloven in ‘constructief uitdagen’ en een intensieve dialoog. Juist dan slagen we er in het volle potentieel van de eigen onderneming te benutten.

    Bij Parcom zit je als ondernemer aan tafel met mensen die ook de beslissingen nemen. Wij hebben een ervaren team dat wars is van bureaucratie. Onze professionals zijn gedreven, durven risico’s te nemen en zetten nét die extra stap om het verschil te maken. Als verlengstuk van ons team haken wij ons uitgebreide internationale netwerk van ondernemers, portfoliobedrijven en adviseurs op het juiste moment aan.